2 Foto Bertudung & Berbaju Sudah Sopan Tetapi Tanpa Seluar

Malaysiana.info – Asal usul legging nie sebenarnya dr 14th century lagi dmn waktu tu lelaki yg memakainya.Tapi sekarang dah terbalik & yg paling tak syok nya bila ramai di antara anda wanita di luar sana beragama Islam tetapi memakai SELUAR KETAT & LEGGING di khalayak ramai & menjadi tontonan lelaki-lelaki bukan suami.

Berpakaian tetapi telan jang

Sabda Rasulullah s.a.w. :

“akan datang ummatku di akhir zaman terdiri dr kaum wanita yg mana mereka itu berpakaian dlm keadaan telanjang, di atas kepala mereka berbonggol-bonggol seperti belakang unta. mereka ini dilaknat oleh Allah & tidak masuk mereka itu ke dlm syurga, serta tidak dapat menghidu baunya. & sesungguhnya wangian syurga itu di dapati jarak perjalanan lima puluh ribu tahun perjalanan.” (sokhih bukhori)

Kononnya sudah bertudung, memakai baju, kain & seluar apabila keluar, tetapi msih ditafsirkan sbgai ‘telan jang’ ?. Kerana, baju, kain & seluar yg dipakai wanita itu tidak benar-benar & tidak sungguh-sungguh melindungi & menutupi bahagian-bahagian aurat badannya.

1) Tidak longgar (ketat) maka ia mengikut potongan badan seperti betis, peha, punggung, alur vagina, bentuk buah dada & pinggang.

2) Fabrik kain terlalu nipis.

three) Warna fabrik kain atau seluar sama warna dgn kulit.

four) Fabrik terlalu lembut & apabila lembut ia menampakkan alur bentuk badan wanita itu.

Wanita-wanita ini berjalan ke sana ke mari hanya berpakaian secara fizikal, tetapi lelaki-lelaki yg memandang mereka dgn ‘senang & segera’ dapat membogelkan mereka dgn pandangan mata.

Nampak bentuk bontot

Bukan lucah atau kasar, tetapi itulah kesannya memakai legging di tempat terbuka. Memang bodoh wanita Islam yg sudah tahu dirinya mempunyai betis yg mampat, peha yg gebu & bontot yg agak besar TETAPI berani memakai legging ketat bersama baju kontot atau pendek di hadapan lelaki-lelaki bukan suami.

Amat mudah para lelaki untuk meng X-ray apa yg terselindung di sebalik legging itu. Kemudian, bermain-mainlah idea-idea kotor & fantasi cabuul, rogol di dlm minda lelaki-lelaki itu.Fikiran lelaki tak sama dgn wanita,lelaki ada 1 nafsu & 9 akal,wanita ada 9 nafsu & 1 akal,more often than not apa yg difikirkan lelaki adalah wanita

2 Foto Bertudung & Berbaju Sudah Sopan Tetapi Tanpa Seluar | sentot | 4.5