Gambar Izara Aishah Tampil Seksi Dalam Pilot Cafe

Malaysiana – Situasi Izara Aishah ini boleh kami gambarkan sbgai ‘kerana terpaksa aku relakan’. Nak tahu kenapa?Ini kerana Izara dikatakan terpaksa berpakaian seksi demi menjalankan tugas sbgai seorang pelakon. Kami dengar, Izara sendiri tak selesa melihat dirinya seksi sebegitu.

Kerana Permintaan Produksi

Semuanya kerana filem lakonan Izara yg bakal menembusi panggung iaitu Pilot Cafe. Menurut laporan Malaysian Digest, Izara sendiri mengakui dia berpakaian seksi dlm filem tersebut kerana terpaksa mengikut kehendak poduksi.

Bila saya tonton semula lakonan saya dlm Sejoli, saya mula sedar & berasa tidak selesa. Jadi, sekarang saya letakkan syarat tidak mahu tampil dgn pemakaian yg terlalu terdedah.

Utk filem Pilot Cafe ini pun, babak saya kena pakai seksi tu sebenarnya saya kurang selesa tapi saya terpaksa akur dgn permintaan pihak produksi.

Namun, dr segi lakonan pula saya tidak letak syarat apa-apa. Lagipun saya percaya yg kekasih saya faham mengenai bidang kerja saya sbgai seorang pelakon.

Asalkan saya tahu menjaga diri & batasan.

Cakap pasal Pilot Cafe, tak sabar nak tengok lakonan Izara, Neelofa & Fahrin Ahmad. Legend kot novel ni dulu.Sumber : ohbulan.com

Gambar Izara Aishah Tampil Seksi Dalam Pilot Cafe | sentot | 4.5