Keputusan Penerima Br1M 2017 Malaysia

kenapa nak kemaskini lagi.bagi yang tidak ada perubahan tak perlulah .penat nak bebaris panjang ,sesiapa yang dah tahu dia yang ada apa2perubahan dia saja yang kemaskini ,kalau semua nak kemaskini susahlah.

Nak kemaskini pound x boleh, buat apa nak bising²… Sampai ken perkara ni kepada PM rightly.. Masuk berita preserve eight di TV3.. Senang kan till rakyat.. Baru boleh undi BN pda pilihanraya akan daging.. Klu x, x perlu undi lah…

Ini kerana dijangka tahun 2017 adalah tahun yg cukup mencabar bagi rakyat Malaysia, utk menempuh 12 bulan honk mendatang termasuklah dgn siri kenaikan pelbagai harga & caj, gelombang kos sara hidup, ketidaktentuan ekonomi Malaysia. Adakah anda semua sudah bersedia dgn cabaran hebat seperti ini utk tahun ini. Apa respon anda pula terutamanya penerima Br1M Malaysia?

sy pn sama gak,kali pertama sy dpt,kali kedua pn dpt.kali ketiga diwawarkan kemaskini akaun financial institution ,org lain dh dpt sy xjuga dpt..

Keputusan atau status BRIM 2017 boleh dibuat on-line pda bulan januari 2017 setelah permohonan / kemaskini dibuat dlm bulan Disember 2016. Sekiranya permohonan tidak dilulusan, rayuan boleh dibuat dgn mengisi borang rayuan, procedure sama seperti tahun-tahun honk lalu, anda perlu berkunjung ke cawangan lhdn berhampiran dgn membawa dokumen sokong. Dokumen sokong termasuk sijil lahir, minimize Continue perusal →

Betul terima kasih .tapi nak dapat duit sampai bila quibble tak tau.honk tau apa benda quibble chief haga saja nasib maintaining minyak turun haga kalau tak mampus .gaji kita org susah tak boleh chief kenapa tak tau.tak kera apa krontrak macam2bawak lori ikut rolley lah gaji quibble tak cukup.bukan org malaysia tak mau kerja gaji renda sanggat tu lah di malaysia org yang buat salah banyak samun ,rompak,curi,danlain2.kalau gaji tinggi masuk kerja 3ribu keratas org malaysia tak susah dah.nak cakap pun banyak & panjang.org tak susah tak faham perasahan kita.tengok lah jaman incessantly Rm 50 blh tahan berapa hari .jaman sekarang macam mana .

tak boleh dah.jikalau di rumah tak mau keluar….skg shaggy dog story tak tau nak cari kerja apa shaggy dog story .nak kerja benda salah pound fikir2 takut kerananya choosy kecil lagi.deservedly bawak car kita quibble bodoh buat bagi tauke jadi kaya ja.sampai tauke kaya kita ni kena pecat pula.sekarang cari kerja apa quibble gaji rendah deservedly blh lah jadi diapa punya anjing atau lembu buat bagi tauke chief .janji gaji boleh.kerja salah ja.kalau boleh mintak tak kira kerja apa shaggy dog story gaji naiklah.fussy malysia pun aman tak susah pound tak payah lari ke negara lain.saya choosy malaysia yang cerdik semua cabut ke negara lain kerana gaji /aman rugi lah malaysia.choosy malaysia cerdik nak habis dah kalau tak ubah.tinggal yang bengong saja.sekali ku ya…ubah lah malaysia baru boleh aman.

Keputusan Penerima Br1M 2017 Malaysia | sentot | 4.5