Fasha Sandha Dianiaya Fauzi Nawawi Rambut Dipotong Pendek

...dlm filem terbaharu lakonannya berjudul Badang. Fasha dlm satu kenyataan memberitahu, dia terpaksa melakukan pengorbanan itu kerana ia babak penting filem Badang. “Babak ini menunjukkan Tisha yg jg isteri kepada...

Sejarah Hitam Koleksi Artis Malaysia Yg Pernah Berbog3l

Artis Malaysia Berbogel

Malaysiana – Ingat semua artis yang telah berb0g3l malaysia? Saya rasa sebagai seorang manusia, semua artis itu sama sekali tidak bertujuan berb0g3l tetapi penulis ini adalah seorang...

Landing Atas Peha Aaron Aziz, Dr. Soo Wincci Minta Kebenaran Diyana Halik

...Pelakon & penyanyi jelita, Dr. Soo Wincci meminta kebenaran isteri kepada aktor Aaron Aziz. Diyana Halik untuk melakonkan babak-babak mesra. Menerusi filem terbaru lakonannya yang berjudul Kau Yang...

Gambar Izara Aishah Tampil Seksi Dalam Pilot Cafe

...pelakon. Kami dengar, Izara sendiri tak selesa melihat dirinya seksi sebegitu. Kerana Permintaan Produksi Semuanya kerana filem lakonan Izara yg bakal menembusi panggung iaitu Pilot Cafe. Menurut laporan Malaysian Digest,...

Kantoi, Aishwarya Rai Terlupa Pakai Seluar Kecik

...Malaysiana – Panas beb!! Gambar Aishwarya Rai terlupa nak pakai seluar dlm semasa taking pictures babak tarian dlm sebuah filem Tamil berjodol ‘Enthiran Robotic’.Filem tersebut adalah lakonan Aishwarya...

Memori Cinta Suraya,Pengarah Berjaya Patuh Arahan LPF

memori cinta suraya

...memori cinta suraya Malaysiana – Pengarah drama Memori Cinta Suraya, iaitu Mohamed Feroz Kader menyifatkan garis panduan Lembaga Penapisan Filem (LPF) bagi penerbitan drama bukan satu masalah besar utk...

Gambar Seksi Siti Nurhaliza Ala Hawaii

...ni,dia pi perform pun macam nih jugak… Ini pun kira tahap seksi sopan lagi berbanding setengah-setengan artis yg dok ada bersepah kat Malaysia baik penyanyi,pelakon ataupun extra-extra dlm filem mahupun...

Artis Ini Murtad Kerana Perkahwinan, Ini Sudah Terbalik

...di atas) yg telah berkahwin di sebuah gereja di New York. Rianti pernah berlakon dlm filem Ayat-Ayat Cinta. Nampaknya ini sudah terbalik dgn apa yg sepatutnya berlaku. Sepatutnya suami-suami dioranglah...

10 FOTO Terkini Hani Karmila Semakin Hot & Seksi Bergaya

...Malaysiana – Teringat pula seorang pelakon yg cukup berbakat ini, iaitu arwah Hani Mohsin. Dulu-dulu zaman filem Jimi Asmara tengah prime memang suka sgt tengok. Piao memang minat...